Cum se aplica

ODABAN ANTIPERSPIRANT SPRAY

1. Se aplica in mod normal numai odata sau de doua ori pe saptamana pe zona de tratament sau dupa necesitati. Utilizati ODABAN antiperspirant numai inainte de culcare si nu pe parcursul zilei.

2. Inainte de aplicare asigurativa ca zona de tratament este perfect uscata.

3. O cantitate mica de ODABAn antiperspirant se aplica direct in centrul zonei de tratament pe pielea in prealabil uscata. Pentru cei cu pielea sensibila aplicarea se poate face cu un tampon de bumbac.

4. Pentru tratamanetul axilar se va administra un singur puf in centrul zonei de tratament. Uleiul de silicon special continut in ODABAN, asigura o raspandire optima a produsului pe piele. 

5. Zona de piele tratata se va spala normal in dimineata urmatoare.

6. Zona tratata nu trebuie barbierita cu 24 de ore inainte si dupa tratament.

ODABAN PUDRA INCALTAMINTE & PICIOARE

protectie activa impotriva mirosului piciorului si a încaltamintei , datorita ingredientelor naturale cu actiune bactericida. A se agita înainte de folosire. Se administreaza cate o lingurita de produs in fiecare pantof timp de 7 – 10 zile. Efectul dureaza 6 luni. A nu se aplica pe piele iritata sau lezata.

ODABAN LOTIUNE DE MAINI 


solutia discreta si sigura pentru transpiratia excesiva a palmelor, fiind utilizata frecvent de sportivi, cei care folosesc manusi de cauciuc.Clorhidratul de aluminiu existent in produs, impreuna cu proteinele din piele formeaza un complex aluminiu/proteina care este insolubil si in acest fel nu exista riscul de absorbtie al aluminiului prin piele in sange. Este recomandata utilizarea produsului de 3-4 ori pe parcursul zilei. Se va utiliza pe intrega suprafata a palmei, incepand usor dintre degete spre palma. Nu aplicati lotiunea pe pielea lezata, iritata; a se evita contactul cu ochii, bijuteriile si hainele.

  
  
  

Categorii

  

  
  


  
  

  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!

  

  

Oferte speciale